Wij bieden maatwerk WordPress hosting. Speciaal geschreven voor WordPress, met de complexiteit van je site in gedachte en afgestemd op de behoefte van je  gebruikers. Afhankelijk van je wensen zorgen wij voor razendsnelle geoptimaliseerde WordPress hosting of een stabiele shared server.
We staan ​​24/7 voor je klaar, zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar en zorgen voor dagelijkse back-ups van je site.
WordPress hosting op maat

WordPress hosting op maat

De snelheid van een website is afhankelijk van de snelheid van de server. Sommige websites hebben een snellere server nodig en andere sites presteren uitstekend met een shared hosting oplossing. Wij kijken altijd naar de prestaties van de website en stellen de hosting daarop af.

Managed hosting

Ons technisch team houdt dagelijks de prestaties van de server bij. Updates worden direct doorgevoerd op de servers. De prestatie van de websites, webshops, applicaties en e-mail blijft op deze manier optimaal.

Managed hosting

Support

Ons support team staat voor je klaar om je te helpen en oplossingen aan te dragen zodat je zo snel mogelijk weer up and running bent.
Vragen die op werkdagen vóór 16:00 worden gesteld, worden dezelfde dag nog in behandeling genomen en beantwoord.

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Neem contact met ons op voor al je support vragen.

085 760 99 77

support@alpha-lynx.com

SIDN
ICANN
VMWARE
RIPE NCC