Digital Design

Je website is het eerste wat mensen zien als ze je bedrijf bezoeken. Zo leren ze je kennen, en jij hen. Het is ook de eerste plek waar mensen naartoe gaan om meer te weten te komen over wat je doet, wie je bent en waarom ze jouw hun geld, of hun tijd, zouden moeten toevertrouwen. De eerste indruk is altijd de beste en is bepalend voor de bezoeker om op je website te blijven of naar een concurrerende site te gaan.

Daarom bouwen wij websites die voor iedereen werken, voor zowel B2B als B2C. En we bouwen ze snel en nauwkeurig. Onze ontwerpen zijn geavanceerd, maar we verspillen je tijd niet met traag ladende pagina’s of onhandige interfaces. Je krijgt een strakke site die er geweldig uitziet op elk apparaat, desktop, laptop of mobiel, en die het jouw bezoekers gemakkelijk maakt om te vinden wat ze nodig hebben om direct actie te kunnen ondernemen.

Digital Design
WordPress Website op maat

WordPress Website op maat

Een WordPress website op maat laten maken vereist veel kennis, ervaring en nauwkeurigheid. Onze designers ontwerpen je WordPress website waarna deze wordt ontwikkeld door onze develpers.Voordat het zover is zijn er een aantal stappen nodig. Afhankelijk van uw wensen zullen wij een internet strategie ontwerpen. Hierna zorgen wij voor een helder webflow ontwerp en wireframe waarin de user experience (UX) en de user interface (UI) duidelijk wordt uiteengezet en ontworpen. Op deze manier krijg je inzicht in de look en feel van de site.

Onderhoud & Support

Heb je een vraag? Als je jouw vraag voor 16:00 uur stelt dan wordt deze dezelfde dag nog beantwoord.

Voor support kun je contact met ons opnemen via
support@alpha-lynx.com of bel naar 085 760 99 77.

WordPress Updates

Wij zorgen ervoor dat je WordPress installatie te updaten.
Voor het WordPress platform zijn er bijna maandelijks updates beschikbaar. Dit kunnen updates zijn met betrekking tot de veiligheid van de website, belangrijke aanpassingen in de broncode of uitbreidingen van WordPress.

Updates van plugins en thema

Periodiek zijn er nieuwe updates beschikbaar voor je geïnstalleerde plugins en je thema.
Deze worden door ons geupdate en beveiligd.

Updates van plugins en thema's
SIDN
ICANN
VMWARE
RIPE NCC