Website laten bouwen in WordPress

Een website laten bouwen in WordPress? WordPress is de beste keus! Wij kunnen je op weg helpen met een op maat gemaakte WordPress site die aan al je wensen voldoet.

Waarom je een website in WordPress zou moeten laten bouwen

In de hedendaagse technische wereld is het voor elk bedrijf essentieel om een website te hebben. Er zijn veel verschillende websitebouwers en content management systemen (CMS) om uit te kiezen, dus hoe bepaal je welke voor jou geschikt is?

Een van de populairste CMS-platforms is WordPress. WordPress voorziet in 34% van alle websites op het internet. Het wordt gebruikt door grote bedrijven zoals iCulture, TEED, NRC.next en Radio 538.

Er zijn vele redenen te bedenken waarom WordPress zo’n populair platform is. Hier is onze top tien:

 1. WordPress is gratis en open source CMS.
 2. De content op de pagina’s is gemakkelijk aan te passen.
 3. Het is zeer flexibel en voor elke type business te gebruiken.
 4. Er is een enorme keuze uit thema’s.
 5. Er zijn een zeer groot aantal functionaliteiten en plugins verkrijgbaar.
 6. Het is veilig en de veiligheid kan uitgebreid en ingesteld worden.
 7. Het kan ook gebruikt worden voor grote bedrijven met veel pagina’s en content.
 8. Het is perfect te optimaliseren voor zoekmachines en is SEO vriendelijk.
 9. Er is een enorme community voor support en hulp.
 10. WordPress is een stabiel platform.
Website laten bouwen in WordPress
Website laten bouwen in WordPress

De voordelen van het laten bouwen van een website in WordPress

Een website laten bouwen in WordPress heeft een aantal voordelen. WordPress is een content management systeem (CMS) waarmee we de content  van een  website creëren, bewerken en beheren. WordPress is ook een zeer veelzijdig platform, waarmee alles gemaakt kan worden. Van een eenvoudige blog tot een complexe e-commerce website. Bovendien is een WordPress website gemakkelijk schaalbaar en kan gemakkelijk worden uitgebreid als je bedrijf groeit.

De kenmerken van WordPress die het ideaal maken voor het bouwen van websites

WordPress is een populair content management systeem (CMS) waarmee websites, webshops en blogs kunnen worden gemaakt. Het voedt miljoenen websites en biedt een gebruiksvriendelijke manier om je content te creëren en te beheren. Hier zijn slechts enkele van de functies die WordPress een ideaal platform maken voor het bouwen van websites.

 1. We kunnen WordPress gebruiken om een website, een webshop of een blog te maken, of een combinatie van deze. Het is flexibel genoeg voor elk type site dat je wilt laten maken.
 2. WordPress is gratis en open source software, vrijgegeven onder de GPL. Dit betekent dat je het voor elk doel kunt gebruiken, inclusief het maken van commerciële sites. WordPress is dus gratis verkrijgbaar.
 3. WordPress is gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor beginners. Het dashboard is gebruiksvriendelijk en er zijn voldoende bronnen beschikbaar om je te helpen WordPress effectief te leren gebruiken.
 4. WordPress is uiterst aanpasbaar, dankzij de duizenden thema’s en plugins die ervoor beschikbaar zijn. Wij kunnen een thema – en plugin combinatie vinden waarmee we de site kunnen maken die jij wilt.
 5. WordPress is zoekmachinevriendelijk, wat ervoor zorgt dat je site gemakkelijk wordt gevonden door potentiële bezoekers.
Website laten bouwen in WordPress

De grondbeginselen van het bouwen van WordPress websites

WordPress is een content management systeem (CMS) waarmee wij, van de grond af aan, een website, webshop of blog maken, of waarmee wij een bestaande website kunnen verbeteren. Het is het populairste CMS dat beschikbaar is, met een marktaandeel van 31% van alle websites wereldwijd. Dat zijn ongeveer 508 miljoen sites.

Het bouwen van een WordPress website is een tweeledig proces. Eerst moeten we WordPress op een webserver installeren, daarna kunnen wij  overgaan tot het ontwerpen en bouwen van je site.

Als je een WordPress wilt laten maken dan moet je een webhosting provider hebben en WordPress moet op deze server geïnstalleerd worden. Wij kunnen voor zowel de domeinnaam registratie als voor de webhosting zorgen.

Zodra WordPress op de server is geïnstalleerd, kunnen wij overgaan tot het ontwerpen en bouwen van je site. WordPress wordt geleverd met een standaard thema genaamd Twenty Twenty-One, maar er zijn duizenden andere thema’s beschikbaar. Wij installeren ook plugins om extra functies en functionaliteit aan je site toe te voegen. Nogmaals, er zijn duizenden plugins beschikbaar; sommige zijn gratis, terwijl andere moeten worden gekocht.

Het plaatsen van content op een website is relatief eenvoudig met WordPress. We kunnen pagina’s en berichten maken met behulp van de ingebouwde editor. Ook media zoals afbeeldingen en video’s, of inhoud van andere bronnen zoals YouTube of Facebook insluiten kunnen wij via deze editor toevoegen. Echter wordt er bij de bouw van een website meestal gebruik gemaakt van een pagebuilder zoals Elementor, Divi, Visual Composer e.v.a. Deze wordt gebruikt voor de lay-out, de styling en om een aantal extra functionaliteiten in te bouwen. Zodra de content klaar is, zullen wij deze onmiddellijk publiceren of inplannen om deze op een later tijdstip te publiceren.

Hoe wij beginnen met het maken van een WordPress website

Om te beginnen met het bouwen van een WordPress website, moet je allereerst een domeinnaam en een webhosting hebben. Een domeinnaam is het adres van je website (bijvoorbeeld mijnbedrijf.nl) en webhosting is waar de bestanden en de database van je website worden opgeslagen. Dit gebeurt op een hosting server.

Zodra je een domeinnaam en webhosting hebt, kunnen wij WordPress installeren en aan de slag gaan met je website. Hierna wordt WordPress is op de server geïnstalleerd. In overleg met jou zullen wij een thema voor je website en de benodigde plugins installeren en beginnen wij met het toevoegen en opzetten van de content.

Hoe wij beginnen met het maken van een WordPress website

Waarom een website laten bouwen in WordPress

Tegenwoordig is het niet genoeg om alleen maar een website te hebben je moet er ook een hebben die optimaal is ontworpen om je te helpen je zakelijke doelen te bereiken, of dat nu het genereren van leads, het verkopen van producten of beide is. Dat is waar WordPress om de hoek komt kijken. WordPress is een populair content management systeem (CMS) waarmee je gemakkelijk je website kunt maken en beheren.

Website laten ontwikkelen op maat

Werkwijze voor het laten bouwen van een website

Creating Digital Products

Creating Digital Products