Over dit project

Achtergrond

NovoCare.nl heeft als missie hoogwaardige thuiszorg toegankelijk te maken voor een breed publiek. Om deze visie te ondersteunen, was er een sterke behoefte aan een gebruiksvriendelijke en informatieve website. De keuze viel op WordPress vanwege zijn flexibiliteit, gebruiksgemak en brede functionaliteiten.

Ontwikkelingsproces

Doelstellingen bepalen

NovoCare.nl wilde een website creëren die niet alleen de thuiszorgdiensten weerspiegelde, maar ook een bron van informatie en ondersteuning voor cliënten en hun families zou zijn.

WordPress als basis

Het ontwikkelingsteam koos voor WordPress als contentmanagementsysteem (CMS). De veelzijdigheid van WordPress stelde hen in staat om een op maat gemaakte website te bouwen die voldeed aan de specifieke behoeften van NovoCare.nl.

Gebruiksvriendelijkheid

NovoCare.nl wilde een website die voor iedereen toegankelijk was. Met WordPress konden ze een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface creëren, waardoor bezoekers gemakkelijk door de website konden navigeren en de benodigde informatie konden vinden.

Responsief ontwerp

In overeenstemming met de moderne normen werd de website ontworpen met een responsief ontwerp. Dit betekent dat de site op verschillende apparaten, van desktops tot mobiele telefoons, soepel functioneert.

Functionaliteiten toevoegen

WordPress stond NovoCare.nl toe om functionaliteiten toe te voegen, zoals een blogsectie voor het delen van nieuws en informatie over thuiszorg, en een contactformulier voor directe communicatie met het zorgteam.

Resultaten en voordelen

Dankzij de keuze voor WordPress heeft NovoCare.nl een website die niet alleen voldoet aan hun verwachtingen, maar deze zelfs overtreft. De site fungeert als een centrale hub voor informatie, ondersteuning en het aantrekken van nieuwe cliënten.

De samenwerking met WordPress heeft NovoCare.nl in staat gesteld om een digitale aanwezigheid te creëren die de waarden van hoogwaardige thuiszorg weerspiegelt. De flexibiliteit en kracht van WordPress hebben bijgedragen aan een succesvolle digitale transformatie voor NovoCare.nl.

Novocare